Opis
Baza do lodów czekoladowych oparta na mieszance różnych gatunków kakao.
Sposób użycia: 100 g produktu zmieszać na sucho z 300g cukru, rozpuścić w 1 litrze mleka.
Odstawić na 20 minut.
Aby zapobiec twardnieniu gotowych lodów zaleca się dodatek 5 g preparatu SOFTIN MEC3 na litr zamrażanej mieszanki. Proces zimny lub gorący.
Odstawić na 20 minut.
Aby zapobiec twardnieniu gotowych lodów zaleca się dodatek 5 g preparatu SOFTIN MEC3 na litr zamrażanej mieszanki. Proces zimny lub gorący.
Informacja o wartości odżywczej w 100 g:
| Wartość energetyczna | 1 449,6 kJ / 346,3 kcal |
|---|---|
| tłuszcz | 10,00 g |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,60 g |
| węglowodany – w tym cukry |
39,60 g 31,00 g |
| białko | 13,20 g |
| sól | 1,12 g |
Certyfikaty:
Halal
Kosher
Deklaracje:
Bez glutenu
Bez gmo
Bez laktozy
Bez mleka
MEC3 Baza Czekolada, 2kg





